Gheorghe Tadici vrea să aducă naţionala României la Zalău

Selecţionerul echipei naţionale a României intenţionează să joace la Zalău un meci amical cu reprezentativa Olandei

Gheorghe Tadici a anunţat săptămâna trecută lotul de 32 de jucătoare pe care le-a convocat în pregătiri pentru data de 24 septembrie, naţionala de handbal a României urmând să se reunească la Bucureşti. În 25 septembrie este progrmată vizita medicală, iar în 26 şi 28, două meciuri amicale între naţionala României şi Oltchim Râmnicu Vâlcea. Handbalistele convocate la lotul naţional de la Oltchim vor juca un meci pentru echipa de club, iar în celălalt, pentru echipa naţională.
După cele două amicale, naţionala condusă de Gheorghe Tadici va pleca la Oradea, unde va continua pregătirea, dar şi jocurile de pregătire.
În perioada 2 – 3 octombrie, România are programate două jocuri de verificare cu reprezentativa Olandei, iar selecţionerul Gheorghe Tadici intenţionează ca una din cele două partide să se joace la Zalău. „Dacă va fi gata Sala Sporturilor vom juca un meci cu Olanda şi la Zalău. Dacă nu, vom juca un meci la Oradea şi unul la Arad, pentru că cei de la Arad ne-au contactat deja în acest sens”, ne-a declarat Tadici.
După ce partida dintre HC Zalău şi Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a disputat în Sala „Avram Iancu”, din cauză că Sala Sporturilor nu a fost dată în folosinţă până la data respectivă, deşi promisiunile erau altele, ar fi şi mai jenant pentru cei implicaţi în reabilitarea Sălii Sporturilor, dar, în acelaşi timp, şi păcat pentru iubitorii handbalului din judeţ, ca naţionala de handbal să nu poată juca la Zalău dintr-un astfel de motiv.

Marius Morar

Leave a Comment